Favorite 0 Coș 0
Categorii

Să ai grijă de casa ta

Marca internațională home&you propune o gamă largă de accesorii pentru locuința Dumneavoastră, oferind atenție deosebită la detalii și design.

Mulțumită produselor home&you, mii de oficii și locuințe au căpătat un stil unic, întrunind cerințele fiecărui client. Rețeaua de magazine home&you a fost înființată în anul 2006 în Polonia și îndată a cucerit încrederea consumatorilor, plasînd pe piață accesorii unicale pentru folosire de zi cu zi. 

 Despre companie  Despre companie

Deschiderea oficială a magazinului home&you în Moldova a avut loc în primăvara anului 2019. Noi propagandăm gustul rafinat, stilat și suntem încredințați, că omul trebuie să fie înconjurat de tot, ce-i mai bun.


În magazinul nostru online puteți găsi tot asortimentul nostru de accesorii exclusive. Pentru comoditatea Dumneavoastră, site-ul este împărțit în următoarele categorii: camera de zi(salon), bucătărie, baie, camera pentru copii și sufragerie. Aveți avantajul de a alege elementul decorativ unic pentru sine sau pentru a oferi un prezent celor apropiați. home&you este o lume miraculoasă și bogată cu obiecte pentru decor interior elegante și stilate, atmosferă festivă și cadouri originale.