7 sfaturi de design interior pentru a vă face locuința confortabilă pentru iarnă

Pentru mulți oameni, sosirea iernii presupune închiderea în casă, numărând cu nerăbdare zilele până la revenirea soarelui și a temperaturilor ridicate. Iar pentru cei care adoptă o abordare asemănătoare cu cea a hibernării, nu există un moment mai bun decât iarna pentru a face un refresh al locuinței. În orice caz, pentru a vă transforma spațiul într-un refugiu confortabil și călduros nu trebuie să investiți ca într-o renovare majoră. Datorită talentului designerilor și al magazinului de articole pentru interior „Home&You”, acest lucru devine mai mult ca ușor. Noi dispunem de tot ce veți avea nevoie pentru a vă transforma locuința într-un spațiu confortabil în care veți avea plăcerea să vă petreceți iarna. Deci, iată câteva recomandări pentru a vă încălzi „cuibușorul”:1 Adăugați niște ..

Read more

Alegerea lenjeriei de pat perfecte pentru un somn confortabil

Dorința noastră de a petrece iarna cu stil nu a fost niciodată mai pertinentă. Iarna aceasta, magazinul „Home&You” vă propune lenjerie de pat care promit să vă țină cald și în același timp să vă ridice dormitorul la un nivel superior în ceea ce privește stilul.Dacă patul dvs. este locul preferat din toată locuința, atunci acum este momentul să investiți într-un set de cearșafuri de iarnă care să vă ajute să treceți confortabil peste lunile reci ale anului. Căutați în asortimentul nostru texturi deosebit de confortabile, cum ar fi bumbacul și plușul. Acestea sunt concepute special pentru iarnă și promit să vă țină cald. Sunt, de asemenea, ușor de întreținut și pot trece direct de la uscător la pat, fără a mai fi nevoie de masa de călcat.Toți vorbesc despre faptul că trebuie să aveți sal..

Read more

Sfaturi pentru o locuință proaspăt mirositoare: unde e mai bine să amplasați lumânările parfumate

Într-adevăr, un parfum frumos mirositor poate crea o atmosferă specială în locuința dvs.; fie că este vorba despre o aromă amețitoare de lavandă sau despre notele dulci și florale ale trandafirilor și bujorilor, parfumul pe care îl veți alege va fi acela care va conferi caracterul individual al locuinței dvs.Unde este mai bine să plasați lumânările parfumate?Deși nu există un mod greșit de a plasa o lumânare parfumată, sunt câteva zone ale casei care pot spori eficiența mirosului acestora, astfel încât să vă puteți bucura de o locuință frumos aromată. Iată care sunt cele mai bune încăperi pentru acestea:DormitorulDormitorul este un loc de odihnă, relaxare și liniște, așa că este foarte important să creați o ambianță care să reflecte această atmosferă liniștită. Levănțica va fi o alegere bu..

Read more

Idei creative de organizare a băii de la home&you

Dacă doriți să reduceți dezordinea din baia dvs., unul dintre cele mai bune lucruri pe care îl puteți face este să vă organizați lucrurile. În mod ideal, nu ar trebui să depozitați prea multe obiecte în baie. Această zonă trebuie să fie curată și organizată pentru a putea intra și ieși rapid în orice dimineață aglomerată din timpul săptămânii.Home&You vă recomandă să urmați această listă de sfaturi ca ghid pentru ceea ce ar trebui să păstrați în baia dvs. De asemenea, magazinul nostru vă îndeamnă să accesați categoriile cu articole de depozitare de pe site-ul nostru, în cazul în care doriți să vă bucurați din plin de o baie bine organizată și funcțională.Stocați aceste articole:Unele articole sunt făcute doar pentru baie. Fie că le folosiți doar în această cameră, cum ar fi periuțele d..

Read more

7 cadouri pentru cei dragi mai ieftine de 1 000 de lei

Haideți să recunoaștem: cumpărăturile de sărbători pot fi scumpe. Și, deși vrem să le oferim celor dragi ceea ce merită cu adevărat, avem adesea un buget pe care trebuie să-l respectăm. Ei bine, în cazul în care nu știați, un preț mare nu întotdeauna înseamnă un cadou mai prețuit. Cadouri accesibile, dar speciale, într-adevăr există și noi am pregătit o listă de cadouri interesante pentru orice ocazie sub 1 000 de lei pentru a demonstra acest lucru.Da, următoarele 7 cadouri costă toate sub 1 000 de lei și includ cadouri practice și unice, pe placul fiecăruia. Am pregătit cadouri frumoase, cadouri grozave pentru copii și chiar câteva cadouri care par a fi mai scumpe decât sunt.1.     CERTIFICATE CADOUCredem că acesta ar fi cel mai potrivit cadou, în cazul în care sunteți..

Read more

Accente floristice de la Home&You

 Mulți dintre noi ne bucurăm de momentele în care frigul iernii se topește și primăvara aduce un nou început. Noile începuturi nu sunt întotdeauna ușoare, mai ales în contextul pandemiei, însă noi avem soluția perfectă, care vă va inspira și va crea o atmosferă călduroasă de primăvară în casa dvs. Tot ce trebuie să faceți este să combinați decorațiuni reci, argintii și albe cu motive vii de muguri de flori în plină floare. Iar aceste motive precum și un asortiment bogat de decorațiuni le puteți găsi pe site-ul nostru, în categoriile cu produse. Platouri și boluri decorative Home&You - Bol decorativ RAFIOS Figuri decorative Home&You - Figurină decorativă TESORO Atunci când suprafețele strălucitoare și accesoriile decorate cu cristale sunt combinate cu motivele gr..

Read more

Cum să creați ambianța perfectă cu ajutorul iluminării?

Iluminarea joacă un rol foarte important în crearea ambianței potrivite atât pentru oficii, cât și pentru casele de locuit. Și nu contează câte elemente de design utilizați pe fundal pentru a obține efectul dorit, fără o iluminare corectă acestea se vor pierde în umbră. Cert este faptul că fiecare cameră, oficiu sau chiar colțișor are nevoie de o abordare individuală în ceea ce privește iluminarea. Și acest lucru depinde în totalitate de activitățile care obișnuiesc să fie desfășurate în acel spațiu. Fie că este vorba despre sufragerie, dormitor, masa de lucru sau colțișorul de lectură, ambianța ideală poate fi creată doar dacă au fost selectate cele mai potrivite articole de iluminare.Fără îndoială, lumina perfectă pentru orice sarcină este cea naturală. În acest sens, ușile și geamu..

Read more

Mobilarea locuinței - 5 reguli de bază

Mobilarea locuinței - 5 reguli de bazăFie că vă mutați cu traiul într-o altă casă, fie că v-ați plictisit de vechiul decor, achiziționarea mobilierului nou este o perspectivă interesantă, care poate transforma în totalitate aspectul locuinței dvs.Și din motiv că prima impresie a oaspeților o creează mobilierul de înaltă calitate, care, de asemenea, garantează durabilitatea și fiabilitatea acestuia, alegerea celor mai potrivite articole este o sarcină care implică și un pic de strategie.De aceea, înainte să mergeți la magazinul de mobilă și să începeți cumpărarea pieselor mari, vă recomandăm să luați în considerare 5 reguli importante, care vă vor ajuta să faceți alegerea corectă:  1.     Optați pentru mobilierul din lemn masivSpre deosebire de restul materialelor, ..

Read more