Idei creative de organizare a băii de la home&you

Dacă doriți să reduceți dezordinea din baia dvs., unul dintre cele mai bune lucruri pe care îl puteți face este să vă organizați lucrurile. În mod ideal, nu ar trebui să depozitați prea multe obiecte în baie. Această zonă trebuie să fie curată și organizată pentru a putea intra și ieși rapid în orice dimineață aglomerată din timpul săptămânii.Home&You vă recomandă să urmați această listă de sfaturi ca ghid pentru ceea ce ar trebui să păstrați în baia dvs. De asemenea, magazinul nostru vă îndeamnă să accesați categoriile cu articole de depozitare de pe site-ul nostru, în cazul în care doriți să vă bucurați din plin de o baie bine organizată și funcțională.Stocați aceste articole:Unele articole sunt făcute doar pentru baie. Fie că le folosiți doar în această cameră, cum ar fi periuțele d..

Read more

7 cadouri pentru cei dragi mai ieftine de 1 000 de lei

Haideți să recunoaștem: cumpărăturile de sărbători pot fi scumpe. Și, deși vrem să le oferim celor dragi ceea ce merită cu adevărat, avem adesea un buget pe care trebuie să-l respectăm. Ei bine, în cazul în care nu știați, un preț mare nu întotdeauna înseamnă un cadou mai prețuit. Cadouri accesibile, dar speciale, într-adevăr există și noi am pregătit o listă de cadouri interesante pentru orice ocazie sub 1 000 de lei pentru a demonstra acest lucru.Da, următoarele 7 cadouri costă toate sub 1 000 de lei și includ cadouri practice și unice, pe placul fiecăruia. Am pregătit cadouri frumoase, cadouri grozave pentru copii și chiar câteva cadouri care par a fi mai scumpe decât sunt.1.     CERTIFICATE CADOUCredem că acesta ar fi cel mai potrivit cadou, în cazul în care sunteți..

Read more

Accente floristice de la Home&You

 Mulți dintre noi ne bucurăm de momentele în care frigul iernii se topește și primăvara aduce un nou început. Noile începuturi nu sunt întotdeauna ușoare, mai ales în contextul pandemiei, însă noi avem soluția perfectă, care vă va inspira și va crea o atmosferă călduroasă de primăvară în casa dvs. Tot ce trebuie să faceți este să combinați decorațiuni reci, argintii și albe cu motive vii de muguri de flori în plină floare. Iar aceste motive precum și un asortiment bogat de decorațiuni le puteți găsi pe site-ul nostru, în categoriile cu produse. Platouri și boluri decorative Home&You - Bol decorativ RAFIOS Figuri decorative Home&You - Figurină decorativă TESORO Atunci când suprafețele strălucitoare și accesoriile decorate cu cristale sunt combinate cu motivele gr..

Read more

Cum să creați ambianța perfectă cu ajutorul iluminării?

Iluminarea joacă un rol foarte important în crearea ambianței potrivite atât pentru oficii, cât și pentru casele de locuit. Și nu contează câte elemente de design utilizați pe fundal pentru a obține efectul dorit, fără o iluminare corectă acestea se vor pierde în umbră. Cert este faptul că fiecare cameră, oficiu sau chiar colțișor are nevoie de o abordare individuală în ceea ce privește iluminarea. Și acest lucru depinde în totalitate de activitățile care obișnuiesc să fie desfășurate în acel spațiu. Fie că este vorba despre sufragerie, dormitor, masa de lucru sau colțișorul de lectură, ambianța ideală poate fi creată doar dacă au fost selectate cele mai potrivite articole de iluminare.Fără îndoială, lumina perfectă pentru orice sarcină este cea naturală. În acest sens, ușile și geamu..

Read more

Mobilarea locuinței - 5 reguli de bază

Mobilarea locuinței - 5 reguli de bazăFie că vă mutați cu traiul într-o altă casă, fie că v-ați plictisit de vechiul decor, achiziționarea mobilierului nou este o perspectivă interesantă, care poate transforma în totalitate aspectul locuinței dvs.Și din motiv că prima impresie a oaspeților o creează mobilierul de înaltă calitate, care, de asemenea, garantează durabilitatea și fiabilitatea acestuia, alegerea celor mai potrivite articole este o sarcină care implică și un pic de strategie.De aceea, înainte să mergeți la magazinul de mobilă și să începeți cumpărarea pieselor mari, vă recomandăm să luați în considerare 5 reguli importante, care vă vor ajuta să faceți alegerea corectă:  1.     Optați pentru mobilierul din lemn masivSpre deosebire de restul materialelor, ..

Read more