Accesorii pentru casă cu o atenție deosebită la detalii și design.

Despre noi

Marca internațională home&you propune o gamă largă de accesorii pentru locuința Dumneavoastră, oferind atenție deosebită la detalii și design.

 

Mulțumită produselor home&you, mii de oficii și locuințe au căpătat un stil unic, întrunind cerințele fiecărui client.

 

Rețeaua de magazine home&you a fost înființată în anul 2006 în Polonia și îndată a cucerit încrederea consumatorilor, plasînd pe piață accesorii unicale pentru folosire de zi cu zi.

 

Deschiderea oficială a magazinului home&you în Moldova a avut loc în primăvara anului 2019. Noi propagandăm gustul rafinat, stilat și suntem încredințați, că omul trebuie să fie înconjurat de tot, ce-i mai bun.

 

În magazinul nostru online puteți găsi tot asortimentul nostru de accesorii exclusive. Pentru comoditatea Dumneavoastră, site-ul este împărțit în următoarele categorii: camera de zi(salon), bucătărie, baie, camera pentru copii și sufragerie. Aveți avantajul de a alege elementul decorativ unic pentru sine sau pentru a oferi un prezent celor apropiați.

 

home&you este o lume miraculoasă și bogată cu obiecte pentru decor interior elegante și stilate, atmosferă festivă și cadouri originale.

FREE SHIPPING WORLDWIDE

24X7 CUSTOMER SUPPORT

RETURNS AND EXCHANGE

Hotline +(408) 394-7557