Accesorii pentru casă cu o atenție deosebită la detalii și design.

ACCESORII

Afişare 1 - 15 din 310 (21 pagini)

Magazinul Home&you vine în atenția dvs. cu o gamă largă de accesorii care vor ușura viața dvs. de zi cu zi, vor adăuga culoare, stil și frumusețe atât oricărei locuințe, cât și oricărui look sau domeniu în care vor fi utilizate. Avem disponibilă o selecție largă de gadget-uri, articole de papetărie, accesorii pentru petreceri, genți și bijuterii la un preț accesibil.

Dacă sunteți amator de gadgeturi, vă putem propune o gamă largă de căști, suporturi și huse luxoase pentru telefoane. Avem modele care dispun și de un inel rotativ, menit să păstreze smartphone-ul dvs. în siguranță. Iar dacă ați obosit de fiecare dată să căutați cheile prin geantă, vă recomandăm să achiziționați un breloc. Acestea arată foarte magnific și luxos. Avem atât pentru femei, cât și pentru bărbați.  

Home&you a avut grijă și de micii cumpărători. În special pentru ei, am selectat cele mai viu colorate rechizite școlare, articole de papetărie, autocolante și cărți. De asemenea, am pregătit și un asortiment bogat de costume de petrecere, accesorii pentru păr și multe alte bunătăți strălucitoare.

Pentru adevăratele fashioniste, dispunem de o gamă largă de bijuterii, genți și portmonee elegante, precum și de multe alte accesorii de frumusețe.

Tot în această categorie puteți găsi o colecție întreagă de magneți pentru frigider, rucsacuri, saci pentru picnic, precum și accesorii pentru animalele dvs. de companie.

Toate acestea sunt disponibile la un preț accesibil pentru fiecare și pot fi achiziționate online cu livrare în orice colț al Moldovei sau fizic, la magazinul nostru, situat pe adresa:  Chișinău, str. Calea Ieșilor 8, ZityMall, etajul 2.

Vă așteptăm cu drag!

FREE SHIPPING WORLDWIDE

24X7 CUSTOMER SUPPORT

RETURNS AND EXCHANGE

Hotline +(408) 394-7557