Accesorii pentru casă cu o atenție deosebită la detalii și design.

SALON

Afişare 1 - 15 din 1052 (71 pagini)

Salonul, cunoscut și sub numele de camera de zi, este locul central al oricărei case sau centrul vieții fiecărei familii. Aici se desfășoară activitățile colective, are lor primirea oaspeților și se organizează întâlnirile cu prietenii.

Când ne gândim la interiorul unui salon, merită să ne amintim despre funcțiile pe care acesta ar trebui să le îndeplinească. Decorul său va depinde în totalitate de aceste cerințe. În cazul în care sufrageria este o cameră separată și nu este nevoie de o masă mare în centrul salonului, o putem înlocui cu o masă de cafea. De asemenea, puteți instala o canapea, scaune sau pufuri confortabile în jurul mesei, astfel încât să vă puteți așeza confortabil în jurul ei. Canapeaua poate di decorată cu diferite perne înfățate în huse de diferite culori și texturi. Cu cât vor fi mai multe, cu atât mai bine. La fel de bine ar fi să aveți la îndemână și o pătură moale, mai ales în sezonul rece.

Salonul este camera în care se întâmplă adesea să aranjăm accesorii cu funcție dublă. De exemplu, coșurile sau cutiile au funcția unor obiecte decorative și aceea de a ascunde obiectele mai mici, astfel aranjăm spațiul mai strategic.

În locul în care obișnuiți să stați la taifas cu familia, merită să așterneți și un covor călduros pe podea. În prezent, producția covoarelor este atât de bine dezvoltată și variată, încât fiecare își poate găsi ceva pe plac din gama imensă de culori și dimensiuni.

O latură separată la care ar trebui să vă gândiți atunci când amenajați un living este decorarea acestuia. În funcție de stilul adoptat, puteți opta pentru diverse accesorii. Pereților li s-ar potrivi niște rame stilate pentru fotografii, tablouri sau ceasuri. Dacă aveți mai multe fotografii, merită să luați în considerare multi-ramele care vor stoca 4, 5 sau chiar 12 fotografii preferate simultan.

Rafturile dulapurilor din salon sunt o altă zonă care necesită atenție și grijă. Acestea vor arăta mai bine cu niște lumânări aromatizate, pe care le putem așeza suplimentar în felinare sau diferite suporturi decorative.

Pe masa de cafea, în afară de fața de masă, putem pune un platou sau un castron cu fructe, precum și o vază cu flori proaspete. Dar puteți opta și pentru plantele vii în ghiveciuri, nu e principial.

În categoria „Salon” a magazinului nostru online, puteți găsi toate accesoriile menționate mai sus. Acestea sunt accesibile la prețuri pe buzunarul fiecăruia și într-o varietate imensă de opțiuni. Iar la achiziționarea online a produselor, puteți beneficia de livrarea acestora până la domiciliul dvs., oriunde nu v-ați afla.

FREE SHIPPING WORLDWIDE

24X7 CUSTOMER SUPPORT

RETURNS AND EXCHANGE

Hotline +(408) 394-7557