Accesorii pentru casă cu o atenție deosebită la detalii și design.

MOBILA

Afişare 1 - 15 din 847 (57 pagini)

Orice anturaj confortabil și bine organizat al unei locuințe, este greu de imaginat fără mobilierul mai mic decât dulapurile, patul sau mesele de lucru. De exemplu, fără o măsuță de toaletă, o consolă sau o noptieră, orice spațiu ar fi lipsit de stil. Aceste piese de mobilier au o mare importanță. Pe ele, puteți așeza veioze, fotografii, cărți și chiar un ceas cu alarmă, care să vă trezească dimineața.

Masa de toaletă este un obiect indispensabil pentru orice doamnă sau domnișoară. Acesta este locul unde femeile preferă să stea în fața oglinzii și să petreacă mult timp având grijă de aspectul lor fizic. Tot aici, acestea obișnuiesc să-și păstreze cutia cu cele mai îndrăgite bijuterii precum și trusa pentru cosmetică.

Dar așa cum orice masă de toaletă nu poate exista fără o oglindă, așa nu poate exista și fără de un puf sau un scaun confortabil din lemn sau din blană naturală.

Iar pentru a oferi un plus de lumină și pentru a crea o atmosferă mai specială, puteți decora camera copiilor sau dormitorul cu câte un lanț cu lumini de diferite forme și dimensiuni.

Toate aceste detalii par a fi mici, dar au o însemnătate majoră și joacă un rol foarte important în viața noastră de zi cu zi.

Magazinul Home&You dispune de un catalog variat de accesorii pentru orice cameră, de piese mici de mobilier, precum și de multe alte mărunțișuri menite să ofere culoare, strălucire și originalitate oricărei încăperi. 

La noi aveți de unde alege. Totul este variat și la cele mai bune prețuri.

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru online sau fizic, situat pe adresa: Chișinău, str. Calea Ieșilor 8, ZityMall, etajul 2.

FREE SHIPPING WORLDWIDE

24X7 CUSTOMER SUPPORT

RETURNS AND EXCHANGE

Hotline +(408) 394-7557