Accesorii pentru casă cu o atenție deosebită la detalii și design.

DORMITOR

Afişare 1 - 15 din 1194 (80 pagini)

Dormitorul este regatul relaxării din fiecare casă. Acesta este locul unde ne recăpătăm puterile după o zi grea de lucru și ne odihnim. De aceea, merită să-l amenajăm în așa fel încât să ne simțim confortabil.

Patul este punctul central al fiecărui dormitor. Iar starea noastră de bine depinde de calitatea somnului pe care-l avem. Pentru a avea un somn liniștit, contează să adormim în așternuturi plăcute atât pentru ochi, cât și pentru pielea noastră. Și din motiv că multitudinea de modele ne poate face să amețim, trebuie să luăm o decizie importantă în ceea ce privește țesăturile cu care ne vom înfăța pernele și plapuma.

Flanelă, microfibră sau satin? Iată care-i întrebarea...

Pe lângă lenjeria de pat din bumbac, mai există și cea cu țesătură din satin, strălucitoare și mătăsoasă la atingere. Pentru persoanele sensibile și alergice, se recomandă așternuturile din microfibră, din fibre de poliester extrem de delicate, care nu numai că au o structură mai durabilă, dar nu prind praf, nu irită pielea și sunt antialergice. Celor mai friguroși de fire, le recomandăm lenjerie de flanelă cu un strat moale de puf, care va spori senzația de căldură.

Datorită faptului că patul ocupă cel mai mare spațiu din dormitor, merită să-l îmbrăcați cu un cuvertură de pat frumoasă care să se potrivească cu designul interiorului. În calitate de accesoriu, pot fi adăugate și diferite pernuțe decorative sau pături din blană. Avându-le la îndemână, întotdeauna este plăcut să vă înfășurați în ele atunci când vremea de afară nu este favorabilă plimbărilor.

În dormitor ar trebui să existe și un covor cât de mic lângă pat, cel puțin cât permite spațiul. Merită să-l așezați în locului unde obișnuiți să vă coborâți din pat, astfel încât la primul pas de dimineață, să vă scufundați picioarele într-un covor plăcut la atingere.

Apropo de confort, halatele de baie extrem de catifelate sau papucii moi de cameră, ca să nu mai vorbim de pijamalele comode, vor fi extrem de utile pentru a spori calitatea somnului. Unele pijamale, precum unicornul și pisica, sunt atât de ingenioase încât pot fi folosite drept costume de carnaval

Atunci când vine vorba despre odihnă și relaxare, confortul este crucial.

Noi vă putem ajuta la aceasta. Faceți cumpărăturile în magazinul nostru online, iar noi vom avea grijă să vă livrăm produsele până la domiciliu.

FREE SHIPPING WORLDWIDE

24X7 CUSTOMER SUPPORT

RETURNS AND EXCHANGE

Hotline +(408) 394-7557