Accesorii pentru casă cu o atenție deosebită la detalii și design.

BUCATARIE

Afişare 1 - 15 din 834 (56 pagini)

Bucătăria este inima oricărei case. Aici, viața este în plină desfășurare.

Pregătirea bucatelor necesită organizare și multă dragoste. Fără aceste două ingrediente, mâncarea va fi lipsită de gust, de aceea este important ca spațiul dat să bine organizat și dotat cu strictul necesar.

Bucătăria este o încăpere în care trebuie să găsim loc pentru o mulțime de lucruri mari și mici, dar atât de importante în procesul de gătit. Dulapurile și sertarele trebuie să găzduiască ustensile de gătit precum cratițe și tigăi, tăvi de copt și diverse forme. Și cu cât familia este mai mare, cu atât este nevoie de mai multe seturi de tacâmuri. Cuțitele, furculițele și lingurile trebuie să fie întotdeauna la îndemână.

Depozitarea este un lucru foarte important în bucătărie. Aici veți avea nevoie și de un suport pentru sare și piper. De asemenea, ar fi frumos să puteți turna uleiul și oțetul în recipientele corespunzătoare.

De neînlocuit în bucătărie sunt și containerele de diferite capacități. Recipientele mai înalte se potrivesc de minune pentru făină, zahăr, paste și orez. Iar cele inferioare - pentru cafea și ceai. În cele mai mici putem adăuga condimentele.

În procesul de gătire a bucatelor, puteți avea nevoie și de râșnițe. Ardeiul sau piperul proaspăt măcinat au un gust complet diferit de cel procurat în pachețele. Iar când bucatele sunt gata, este timpul să vă gândiți cum să le serviți frumos. În acest scop, vor fi utile vasele și platourile de diferite capacități, precum și o tavă pentru a le transfera pe masă.

După fiecare cină copioasă, la sigur că veți dori ceva de băut. Aici, magazinul nostru vă propune o gamă largă de căni, pahare precum și ceainicuri, turci și termosuri de diferite capacități.

Home&You este gata să completeze orice lipsă din bucătăria dvs.cu cele mai calitative produse, începând de la prosoape, până la uscătoare de vase - totul la prețuri accesibile și cu posibilitatea de livrare în toată țara.

FREE SHIPPING WORLDWIDE

24X7 CUSTOMER SUPPORT

RETURNS AND EXCHANGE

Hotline +(408) 394-7557