Accesorii pentru casă cu o atenție deosebită la detalii și design.

BAIE

Afişare 1 - 15 din 677 (46 pagini)

Fie că este vorba despre o baie dintr-un apartament cu trei camere, fie că despre una dintr-o vilă de lux, toată lumea petrece mult timp în ea. Aici nu este loc pentru lucrurile inutile. Acesta este un spațiu bine gândit, care găzduiește doar strictul necesar, lăsând loc pentru libera circulație.

Există articole care nu apar întâmplător într-o baie. E greu de imaginat o baie fără o perie de WC sau un suport pentru hârtia igienică. Iar lângă chiuvetă, întotdeauna vom căuta un dispozitiv pentru săpun sau o săpunieră, ca să nu mai vorbim de paharele pentru periuțele de dinți. În baie, cel mai mult contează depozitarea sau păstrarea inteligentă a lucrurilor. Aici, un rol foarte important îl joacă și coșurile pentru rufe. Acestea arată frumos dar au rolul de a ascunde tot ce-i mai urât și nedorit, ca în spatele cortinelor.

De asemenea, lângă oglindă, femeile neapărat vor rezerva un loc pentru o trusă de cosmetică și o cutie pentru bijuterii. Desigur, oglinda este și ea un element foarte important.

O baie bine îngrijită trebuie să fie dotată și cu difuzoare de aromă, odorizante sau lumânări aromatizate. Acestea din urmă vor face atmosfera din baie să fie mai relaxantă, parfumată și călduroasă.

Iar la ieșirea din baie, după o cadă fierbinte, vom avea nevoie de un prosop și un halat călduros și plăcut la atingere, astfel încât senzația relaxantă de căldură să rămână cu noi mai mult timp.

Toate acestea sunt disponibile în această categorie de pe site-ul nostru la cele mai bune prețuri, în combinații, dimensiuni, culori și modele diferite. La noi veți găsi cu ușurință tot de ce aveți nevoie pentru baia dvs.

Produsele Home&You pot fi achiziționate atât online, cât și fizic cu posibilitatea de livrare în orice colț al Moldovei.

FREE SHIPPING WORLDWIDE

24X7 CUSTOMER SUPPORT

RETURNS AND EXCHANGE

Hotline +(408) 394-7557